KIKBOKSERIMA “NIŠA” JOŠ JEDAN PEHAR NA PS U SENTI

LAZAR ARSIĆ NAJBOLJI SENIOR PRVENSTVA                                               NOVAK RADULOVIĆ BEZ EVROPSKE TITULE 

PEHAR za  Kik boks klub “Niš” na PS u Senti za seniore Full contact “A” klase, 07.11.2020.  PEHAR Lazaru Arsiću za najboljeg seniora  

🥇🥇🥇ZLATNE MEDALJE: Lazar Arsić – S 57 “A”, Natalija Gligić J 60, Nina  Stajković J -65.  🥈🥈🥈 Srebrne medalje: Miloš Janković S -81 “A”,  Nada Krivačević K -50, Nikolina Stevanović K -55. 🥉🥉Bronzane: Stefan Stanković S -86 “B”, Vuk StojanovićS +91 “B”

                         

 U zbirnom plasmanu, Kik boks klub “Niš” zauzeo je 1. mesto sa kik boks klubom “Sparta” Temerin.
KBK “Niš” je u oslabljenom sastavu učestvovao na ovom takmičenju, bez trenera i nekoliko aktuelnih šampiona kluba. 

Istog vikenda, u subotu, 07.11.2020. godine,  predstavnik Kik boks kluba “Niš”, Novak Radulović  borio se za pojas  profesionalnog prvaka Evrope u Full contact-u do 71,800. Borba se održala u 10 rundi, i odlukom sudija titula je ostala u Finskoj.
Novak svakako nije bio slabiji protivnik, i bio je bolji u više rundi, koje su sudije iz Finske i Estonije bodovale nerešeno, i ipak dale blagu prednost domaćem borcu.
Posle više od godinu dana pauze u treninzima kik boksa, Novak se preorjentisao na BOKS, ali je pre nekoliko dana dobio ponudu koja se lako ne odbija, borba za titulu profesionalnog prvaka Evrope protiv domaćeg borca Akseli Saurama.
Novak je trenirajući samo boks, izašao na meč fincu kao zamena za evropskog šampiona Stračaneka, koji je otkazao meč jer su Sloveniji  zatvorene granice zbog korone.

                       

Posle izuzetnog prijema od strane finaca, naravno izuzimajući sudije, nadamo se da će se  stvoriti finansijski uslovi da i mi ugostimo izuzetno spremnog Sauramu, i naravno osvojimo pojas prvaka Evrope, što Novak svakako zaslužuje” ističu u klubu.