NOVAK I MILOŠ USPEŠNI U SUPER LIGI SRBIJE

                              NOVAKOVA POBEDA U SUPER LIGI
 
 Novak Radulović ( BK “Vitez”), zabeležio je još jednu pobedu u bokserskoj Super ligi Srbije, nastupivši u dresu “Crvene Zvezde”, u 2. kolu lige održanom 21.03.2021. godine, u Kragujevcu,  gde su bokseri “Crvene Zvezde”  ubedljivo slavili  protiv domaćeg “Radničkog” sa 18:4.
Novak je u kategoriji -75 kg, posle tri brojanja protivniku, ipak na poene savladao Zlatka Janjića, i tako ostvario svoju četvrtu pobedu u Super ligi.
Predhodne tri pobede zabeležio je u sezoni 2019/2020. u dresu “Loznice”.
Trener Srđan Radulović ističe: “Takmičari BK “Vitez” trebalo je da u Super ligi predstavljaju svoj klub i grad Niš, ali zbog nedostatka sredstava ( budžeta), trenutno boksuju za druge klubove : BK “Partizan”, BK “Sombor”, BK “Crvena Zvezda”. Nadamo se da ćemo u sledećoj sezoni dobiti pomoć od grada NIša, koju po svim rezultatima zaslužujemo, tako da možemo sa svojim bokserima da nastupamo u Super ligi”.
Naredno takmičenje za boksere “Viteza” biće meč Miloša Jankovića u četvrtak 25.03.2021. godine u Somboru, gde se sastaju BK “Sombor” i BK” Rokica”.
 
                       JANKOVIĆ PREKIDOM DO POBEDE
 
Bokser “Viteza” Miloš Janković (-81 kg), bio je ubedljiv u 2. kolu Super lige Srbije, gde je predstavljao BK “Sombor”, i zabeležio pobedu protiv Stefana Lekića iz BK “Rokica”.
Posle brojanja Lekiću u 1. rundi, gde je Janković je bio bolji u obe runde, bokser iz Loznice predao je meč početkom 3. runde, i tako je Janković doneo vredna dva boda i pobedu od 14:8 za Sombor.
Da podsetimo, Novak Radulović ( BK “Vitez”),  je takođe predhodnog vikenda (21.03.2021.) zabeležio pobedu -75 kg, u redovima  Crvene Zvezde protiv Radničkog iz Kragujevca, a Lazar Arsić zbog povrede neće boksovati u nedelju ( 28.03.2021.) za BK “Partizan”, koji gostuje Radničkom iz Beograda.
Posle uspešnog starta u ovoj godini, gde su bokseri “Viteza” imali veoma zapažene rezultate, kreće sezona kik boks takmičemja, gde će takmičari Kik boks kluba “Niš”,  započeti sezonu na Prvenstvu centralne Srbije u K-1, koje se održava 27.03.2021. u Kruševcu.