BALKAN KAMP

BALKAN KAMP I ŠKOLA BOKSA NA VLASINSKOM JEZERU

Balkan kamp 6. po redu održava se na Vlasinskom jezeru od 15-31.08.2021. godine.
 Srđan Radulović organizator kampa, ističe da je ovo do sada najposećeniji kamp uz učešće oko 200 učesnika iz više država.
U sklopu prvog dela kampa od 15-22. avgusta, pored boksera i kik boksera iz Bugarske, Crne Gore, Severne Makedonije, Bosne i Hercegovine i Srbije, u saradnji sa Bokserskim savezom Srbije održava se i škola olimpijskog boksa za klubove iz regiona jugoistočne Srbije.
U drugom delu kampa od 22-31. avgusta na Vlasini će se pripremati reprezentativci Srbije, Severne Makedonije, kao i nekoliko kikboksera iz BiH, Crne Gore, Bugarske i Egipta.
Reprezentaciju Srbije očekuje učešće na Prvenstvu Balkana od 3-5.09. 2021. godine u Skoplju (MKD) . 
Selektor reprezentacije Srbije Srđan Radulović, ističe ” Pored 27  seniorskih reprezentativaca Srbije, na kampu će biti i 20 naših juniora, kojima će dobro doći treninzi sa starijim kolegama iz drugih reprezentacija, a sve u cilju što bolje pripreme za buduća takmičenja. Naravno da je cilj reprezentacije što bolji plasman na predstojećem Balkanskom šampionatu u Skoplju, seniorskom Svetskom prvenstvu u Italiji oktobra, kao i juniorskom Evropskom prvenstvu novembra meseca u Crnoj Gori”.
Prvi deo kampa okupio je 90 učesnika, dok će oni najbolji, njih oko 110 na kampu biti od 22-31.08.2021. godine.