PRVENSTVO EVROPE

                      EVROPSKA  MEDALJA  ZA NOVAKA RADULOVIĆA
 
Novak Radulović (KBK “Niš”),  osvojio je bronzanu medalju -71 kg. na seniorskom Prvenstvu Evrope u Slovačkoj od 14-21. oktobra. 
Novak je u prvom kolu pobedio reprezentativca Bugarske- Dimitar Pencheva, dok je u drugom kolu slavio protiv Poljaka Kaczmarzyk Lukasza.
U polufinalu, posle odlične borbe, sudijski je zaustavljen u meču sa predstavnikom Azerbejdžana Aslanov Ramalom.
” Na Evropskom prvenstvu u Bratislavi, konkurencija je bila izuzetno jaka, ali sam posle odličnih borbi sa Bugarinom i Poljakom, i u meču sa Azerbejdžanom, više zadao i ručnih i nožnih udaraca, ali je odluka bila na strani protivnika, koji je višestruki osvajač Evropskih i svetskih medalja, što je možda i presudilo. Naravno da sam išao zbog zlatne medalje, ali je i ovo ogroman uspeh”. istakao je Novak Radulović, najbolji niški kikbokser.
Srđan Radulović, trener reprezentacije Srbije i Kik boks kluba “Niš”, zadovoljan je rezultatima ” Srbija je sa 23 takmičara, zauzela visoko drugo mesto iza Rusije, sa osvojenih 16 medalja ( 6-3-7). U ovakvoj konkurenciji gde su bile najveće Evropske sile, srpski takmičari su još jednom dokazali da su među najboljima u Evropi.
Do kraja godine preostalo je još nekoliko klupskih takmičenja, kao i organizacija BALKANS BEST FIGHTERS turnira, koji KBK “Niš” tradicionalno organizuje  7-9.12.2018.