MLADI REPREZENTATIVCI KBK NIŠ I BK VITEZ

MLADI REPREZENTATIVCI KBK NIŠ I BK VITEZ REDJAJU USPEHE
Srpska KIK BOKS reprezentacija na Svetskom kupu u Budimpešti u K1 i LK, od 17-20.05. zauzela visoko drugo mesto u konkurenciji 2400 takmičara iz 37 zemalja!
Predstavnica KBK “Niš”, Neda Brkić osvojila bronzu na prvom velikom takmičenju. U polufinalu je poražena od reprezentativke Poljske, i tako prekinula zlatni  niz u 2018. Neda je samo u ovoj godini osvojila: 
Prvenstvo Srbije u olimpijskom boksu, juniorsko prvenstvo Srbije u kik boksu, prvenstvo centralne Srbije, kao i Balkanski  kik boks kup.
Srdjan Radulović, trener reprezentacije Srbije, ističe ” Ovo je još jedna provera naših reprezentativaca, a sve u sklopu priprema za juniorsko Svetsko prvenstvo i prvenstvo Evrope za seniore, koje nas očekuje do kraja godine. Kompletna reprezentacija će učestvovati na prvenstvu Balkana u Sarajevu od 22-24. juna, tako da će i  reprezentativci koji zbog povreda nisu učestvovali u Madjarskoj, imati priliku da na Balkanskom šampionatu donesu medalju Srbiji”.
Takmičar Boks kluba ” Vitez”, Ognjen Mitrović,  na Evropskom prvenstvu u olimpijskom boksu od 21-29. maja, u Albeni- Bugarska, zabeležio je prvu pobedu protiv Burhati Bega, a u narednom kolu će boksovati protiv predstavnika Rusije.
Nikola Lazarević mladi reprezentativac BK “Vitez”, učestvovaće na boks turniru u Mostaru od 25-27.maja.

Deo ekipe Kik boks kluba ” Niš”, u subotu 26.05.2018. putuje za Kragujevac, na prvenstvo centralne Srbije u low kick disciplini.