TRI  EVROPSKA ŠAMPIONA KIK BOKS KLUBA “NIŠ” 

                                    TRI  EVROPSKA ŠAMPIONA KIK BOKS KLUBA “NIŠ” 
  STEFAN PAUNOVIĆ, NIKOLA LAZAREVIĆ I ERIK BUZA NAJBOLJI U EVROPI
               
         https://www.youtube.com/watch?v=FyRH-SU0FCM                      
Kikbokseri Niša, još jednom su napravili fantastičan rezultat na Evropskom juniorskom prvenstvu  u Skoplju, u konkurenciji 1563 takmičara iz 37 zemalja, održanom od 03-10.09.2017.
Stefan Paunović se okitio zlatnom medaljom u kategoriji -81 kg, i tako ponovio rezutat iz 2015.kada je bio Evropski prvak -75 kg.u San Sebastijanu (Španija).
U Skoplju je Paunović, u veoma jakoj konkurenciji, zabeležio pobedu protiv Domaski Sebastijana (Poljske), Zuljević Luke (Hrvatska), Teker Mahsuma (Turska), i u finalu protiv Šmigić Ivana. Paunović je sva četiri meča rešio ubedljivo, odlukom sudija 3:0, i još jednom osvojio evropsko zlato. 
Nikoka Lazarević, Svetski šampion iz 2016. godine, na prvom Evropskom takmičenju, osvojio je zlatnu medalju- 63, 5 kg, zabeleživši  pobede protiv Cascio Franceska (Italija), Anatolii Maksimov (Rusija), i u finalu je slavio takođe sa 3:0 protiv Potuzak Frantiseka (Češka).
Erik Buza je pobedama protiv Barashkov Dulukhana (Rusija), i Dimitar Petrova (Bugarska), na svom prvom velikom takmičenju osvojio Evropsko zlato -71 kg.
Srđan Radulović trener reprezentacije Srbije i KBK “Niš”, ističe: ” Napravljen je najveći uspeh Srbije na jednom Evropskom prvenstvu, gde su osvojene 23 medalje :11 zlatnih, 4 srebrne i 8 bronzanih. Među 11 medalja su 3 zlata mojih takmičara, tako da smo potvrdili svoj kvalitet, i kao što sam i najavljivao pre takmičenja, verovao sam da svi mogu do zlatne medalje, a da će Srbija osvojiti preko 20 medalja. Navikli smo na uspehe i ovo što postižu naši borci deluje lako, ali kada znamo da se nekoliko država vrati sa Evropskog prvenstva bez osvojene medalje, onda smo svesni svog uspeha. Srbija je u zbirnom plasmanu zauzela visoko drugo mesto iza Rusije, iako smo u međusobnom skoru pobedili Ruse sa 8:4, njihova brojčanost je odlučila prvu poziciju”.
Naredno takmičenje za Kikboksere Niša, biće učešće na Prvenstvu centralne Srbije u Novoj Varoši, 16.09.2017. godine.