ODRŽANA KIK BOKS REVIJA U ČAPLJINI

kik-boks-nis-capljina-hrvatska

Na profesionalnoj KIK BOKS i BOKS reviji “NOĆ GLADIJATORA”, održanoj 17.11.2013.godine u Čapljini, takmičari Kik boks kluba “Niš”, prikazanim borbama, oduševili su publiku i organizatore turnira.

U odličnoj organizaciji KBK “Sensei” iz Čapljine, jedino je pristrasno suđenje pokvarilo vrhunski organizovanu manifestaciju.

Da je nemoguće bilo pobediti na poene, dokazale su sudije u meču između Roko Dozdora i Novaka Radulovića (NIŠ), gde je Radulović ubedljivo bio bolji u sve tri runde, ali su sudije dale pobedu Hrvatu, što je izazvalo zviždanje publike, a kasnije i čestitke našem takmičaru od strane svih prisutnih, govoreći da je sramota dati pobedu onome ko je slabiji borac tokom celog meča. U borbi između Ilije Vidovića i Veljka Ivanovića (NIŠ) , po našem mišljenju, posle bodovne prednosti nakon tri runde, sudije su i u ovom meču dale prednost domaćinu. Zasluženo su slavili domaći takmičari u borbama između: Vinka Sesara i Dimitrija Đorđevića (NIŠ), Dina Ćatipovića i Strahinje Ivanovića (NIŠ), Matije Simović i Milice Vučić (NIŠ) kao i u najboljoj borbi večeri između jednog od najboljih hrvatskih profesionalnih boksera Nikole Matića i Vukašina Obradovića (NIŠ), gde je u sve četiri runde prikazan vrhunski boks i uz malu bodovnu prednost, zasluženo je slavio domaći borac.