NOVAK RADULOVIĆ NA K-1 SF 3 TURNIRU OSMORICE

                              NOVAK RADULOVIĆ NA K-1 SF 3 TURNIRU OSMORICE
                                               
Šampion Srbije, takmičar KBK “Niš”,  Novak Radulović (21), učestvovaće na profesionalnom K-1 turniru osmorice boraca “Sarajevo fight 3” u kategoriji -72 kg. Jedan od najjačih turnira u regionu, održaće se 10.08.2017. godine u hotelu HILLS u Sarajevu, a nagradni fond turnira je 10.000 e.
 
“Neće biti ni malo lako jer su borci iz drugih zemalja jako kvalitetni, ali kao i uvek idem da osvojim još jedan turnir. Otežavajuća okolnost je da ako pobeđujete, morate da radite tri borbe u roku od dva sata, ali je tako i za moje protivnike, tako da nas sve očekuje izuzetno težak dan. Turnir je izuzetno jak, i  svi borci koji ne budu u mojoj strani žreba imaju podjednake šanse da stignu do finala”. 
Kroz osmeh kaže Novak, koji je samo u ovoj godini osvojio Evropski kup, Balkanski kup kao i po 17 put prvenstvo Srbije. Radulović je inače u svojoj karijeri dvostruki seniorski šampion Balkana, dva puta je osvajao Evropski kup, a ima i medalje sa Svetskih i Evropskih prvenstava predhodnih godina. Pored kik boksa, uspešno se bavi i BOKSOM, a u karijeri ima 138 pobeda.
Trener, Srđan Radulović ističe: “Poziv organizatora je dobro došao, ne samo zbog nagrade koju turnir donosi, već i zbog što boljih priprema za Svetsko prvenstvo koje Novaka očekuje novembra meseca u Budimpešti. 
Novak će posle duže vremena nastupiti u K-1 disciplini, jer je u poslednje vreme više radio klasičan boks i low kick”. 
Još jedan predstavnik Kik boks kluba “Niš”, Vukašin Obradović -86 kg, boksovaće u večernjem delu programa profesionalni meč protiv Mesuda Selimovića iz BiH.