NIKOLA I NOVAK POBEDNICI BALKANSKOG KUPA U KIK BOKSU

        
 Kikbokseri kluba “Niš”, Nikola Lazarević i Novak Radulović osvojili su zlatne medalje na Balkanskom kupu u Tešnju (BiH), 05-06.05.2017. godine.
U konkurenciji preko 500 takmičara iz 10 zemalja, KBK “Niš” je predstavljalo tri takmičara jer nije bilo finansijske mogućnosti za odlazak na takmičenje, većeg broja boraca.
U konkurenciji juniora -63,5 kg, Nikola Lazarević je bio slobodan u prvom kolu, da bi mu polu finalni meč predao predstanik Makedonije Darko Najdov. U finalu je Nikola bio ubedljiv protiv Stefana Cvetkovića iz Beograda i očekivano osvojio zlatnu medalju.
Novak Radulović u konkurenciji seniora -71 kg, još jednom je pokazao dominaciju u ringu. Kao nosioc u zrebu bio je slobodan u četvrt finalu, da bi u polu finalnoj borbi nokautom u 1. rundi pobedio Slavoljuba Budešu iz Bijeljine.
U finalnoj borbi Novaku je protivnik bio odlični Edin Sinanović iz Sarajeva, koji je u eliminacijama zabelezio pobede protiv Makedonca i Hrvata. Posle ubedljive bodovne prednosti, Novak je domaćeg predstavnika bacao u brojanje u 2. rundi, ali je gong spasio Sinanovića od prekida, tako da je meč završen Novakovom pobedom na poene.
Natalija Savić je u konkurenciji juniorki -60 kg, osvojila bronzanu medalju.
 https://www.youtube.com/watch?v=tQR8jL48pS0&t=55s
OSVAJAČI MEDALJA
1.Novak Radulović——–71 kg. (zlatna medalja-seniori)
2.Nikola Lazarević——-63,5 kg. (zlatna medalja-juniori)
3.Natalija Savić————-60 kg. (bronzana medalja-juniori)
 
Naredno takmičenje za kikboksere “Niša” biće učešće na K-1 Prvenstvu centralne Srbije za seniore i pionire, 14.05.2017. godine. 
Takmičari BK “Vitez” nastupiće na Prvenstvu Srbije za devojke,juniore i školarce u olimpijskom boksu od 12-14.2017.godine u Kragujevcu.