KIKBOKSERI NIŠA NA  JUNIORSKOM PRVENSTVU EVROPE

       KIKBOKSERI NIŠA NA  JUNIORSKOM PRVENSTVU EVROPE
                                               
Juniorska kik boks reprezentacija Srbije, pripremala se na Tari od 16-28.avgusta, za učešće na Evropskom prvenstvu u Skoplju od 02-10. 09.2017. godine.
 Reprezentativci Srbije iz Kik boks kluba “Niš”, Nikola Lazarević-63,5 kg, Erik Buza  -71 kg, i Stefan Paunović -81 kg, uz još 24 reprezentativca u K1 i low kick disciplini,  učestvovaće na Evropskom prvenstvu za juniore u Skoplju (Makedonija) od 03-10.09.2017.
Stefan Paunović ( juniorski šampion Evrope iz 2015.) ističe ” Kao aktuelni šampion Evrope iz 2015, i vice šampion Sveta iz 2016. imam veliku obavezu da odbranim zlatnu medalju, i da donesem još jednu medalju sebi, klubu i Srbiji. Dobro smo trenirali na pripremama, i siguran sam da ću opet slušati himnu Srbije na pobedničkom postolju”
Nikola Lazarević, šampion Sveta, najavljuje, “U Dablinu sam na Svetskom prvenstvu osvojio zlatu medalju  2016, tako da se nadam najsjajnijoj medalji i na Evropskom u Skoplju, jer sam u odnosu na predhodnu godinu još iskusniji po broju mečeva i učešću na međunarodnim takmičenjima”.
Debitant u reprezentaciji Erik Buza, ističe ” Prvi put učestvujem na Evropskom prvenstvu, ali imam dosta medalja sa raznih međunarodnih takmičenja i turnira, i pun samopouzdanja idem na Evropsko sa  željom da osvojim zlatnu medalju”
Srđan Radulović, klupski i reprezentativni trener, nada se uspehu Srpske reprezentacije ” Od 27  reprezentativaca, očekujemo preko 20 medalja, i borbu za osvajanje ekipnog 1. mesta. Što se tiče reprezentativaca iz Kik boks kluba “Niš”, očekujem tri zlatne medalje, što jedino mogu računati kao uspeh njihov, kluba i Srbije koju predstavljaju. Imali smo odlične uslove na Tari, kao i predhodnih godina, vreme nas je poslužilo da treniramo i u prirodi, tako da takmičari spremni i motivisani kreću put Makedonije u borbi za medalje, i nadamo se da će  napraviti odličan plasman za Srbiju”.
Reprezentacija Srbije će za Skoplje krenuti u nedelju 03. septembra 2017. godine.