Untitled

                                

                                                        NOVAK RADULOVIĆ SE PRIPREMA
                                                                  ZA SVETSKO PRVENSTVO
                                                       
                                              
Reprezentativac Srbije iz KBK “Niš”, Novak Radulović, priprema se sa ostatkom reprezentacije na Tari od 16-31.10.2017.godine. 
Novak će predstavljati Srbiju na Svetskom prvenstvu u Budimpešti (Mađarska) od 04-12.11.2017.
 
“Posle serije od zabeleženih 16 pobeda u isto toliko mečeva u ovoj godini, pun samopouzdanja idem na prvenstvo Sveta i nadam se osvajanju zlatne medalje. Samo u ovoj godini osvojio sam Prvenstvo Srbije, Balkanski kup, Prvenstvo Balkana, Evropski kup, profesionalni K1 turnir SF3, i još nekoliko pobeda u profi mečevima, tako da planiram da nastavim pobednički niz.  Prijave su još u toku,  za sada ima 19 protivnika u mojoj kategoriji, ali će taj broj biti još veći do početka takmičenja, što mi odgovara jer volim da osvojim medalju u jakoj konkurenciji”.-Ističe Novak.
Srđan Radulović, klubski i reprezentativni trener nada se odličnom plasmanu Srbije, “Uslovi za trening su kao i uvek odlični, takmičari imaju kvalitetne sparinge i treninge. Tara je naša baza za pripreme poslednjih dvadeset godina i nadamo se da ćemo ove godine nadmašiti sami sebe i iz Mađarske doneti preko 10 zlata, bez obzira na možda najjaču konkurenciju do sada, jer učestvuju borci sa 6 kontinenata, ali nama nije bitno kakvi su protivnici, nego da naši takmičari mogu da pobede najbolje od njih. Najveći konkurenti su nam: Rusija, Ukrajina, Poljska, Maroko, Francuska, SAD, Azerbejdžan, Mauricijus, Novi Zeland…
Što se tiče Novaka, nadamo se zlatnoj medalji, jer ima kvalitet da pobedi bilo koga, i sve ispod zlatne medalje za nas će biti neuspeh.Tokom Svetskog prvenstva u jakoj konkurenciji, imaće više teških mečeva, ali svojim znanjem i iskustvom u ringu, probaće da izbegne neku od povreda koje su sastavni deo svakog sporta”.
 
 
 
 
 
Srpska reprezentacija od 26 takmičara u Low Kick i K1 disciplini, za Budimpeštu kreće u subotu 4.novembra 2017.